Blog Archiven

folder – flyer

Voor Outdoorspeelgoed heeft Studio Stien de afgelopen jaren al meerdere producten ontworpen. Na de verhuizing naar een veel groter winkelpand was het tijd voor een nieuwe flyer op zowel A4 als A5 formaat, met veel aandacht voor de nieuwe winkel en het grote assortiment. Op de achterkant moest een flyer voor Recreatiespeelgoed,…

Poster

De opdracht was om een poster te maken die aansluit bij de doelgroep: Jongeren van 12-25 jaar. Door kleurgebruik en keuze voor lettertype is het een poster geworden die jongeren, maar ook ouderen aanspreekt.

Flyer

Voor MooiKamertje.nl mocht Studio Stien het logo en een flyer ontwerpen. Helemaal in de stijl van de producten die in deze leuke webshop verkocht worden. Met als resultaat een kleurige, stijlvolle flyer.

Poster

De poster moest jongeren van 12-25 jaar aanspreken. De foto sluit goed aan bij het thema en door de grafische visuals wordt de sfeer van de foto versterkt en past deze goed bij de doelgroep.

Poster

Voor de gezinsdienst van de Hervormde Gemeente te Kampen, ontwierp Studio Stien deze poster. Door grafische elementen toe te voegen en een speels lettertype te gebruiken, sluit het aan bij de doelgroep van zowel kinderen als volwassenen.

Flyer

Beautystudio Annette wilde een flyer, passend bij de website. De verschillende elementen en kleuren van de website komen terug in de flyer, zodat er een eenduidige beeld naar buiten wordt gebracht.