Drukwerk Evangelische boekwinkel de Rank

Voor Evangelische boekwinkel de Rank in Kampen, ontwerp en lever ik divers drukwerk. Het logo is de basis voor deze ontwerpen en dit komt steeds weer terug op de verschillende producten. Het afgelopen jaar heb ik cadeaubonnen, stickers op rol en bedankkaartjes voor online bestellingen voor de Rank ontworpen en geleverd. Ook het papieren tasje wat je meekrijgt bij je aankoop is door Studio Stien ontworpen en geleverd.

Rank drukwerk
Rank-stickers

De Rank staat bekend om hun persoonlijke en warme sfeer, het is een boekwinkel die werkt met vrijwilligers en de winst gaat naar goede doelen. Om dit zichtbaar te maken hebben we boekenleggers ontworpen. Elke klant krijgt bij zijn aankoop een boekenlegger mee van degene die geholpen heeft. Zo leer je de medewerkers kennen en weet je welke doelen er gesteund worden. Deze opdracht begon met een brainstormsessie waarin het idee vorm kreeg. Daarna heb ik een boekenlegger in twee versies uitgewerkt. Een zwartwitte variant en een versie met zachte nude kleuren. De voorkeur ging uit naar de kleur en zo heb ik alle boekenleggers in die stijl gemaakt. Zodra het ontwerp helemaal akkoord is, ben ik het gaan bestellen bij de drukker en werd het een weekje later geleverd.

rank-boekenleggers2
rank-boekenleggers

Anouk Kanbier over de samenwerking

Stieneke/Studio Stien verzorgt al ons drukwerk. We zijn uitermate tevreden over het werk dat ze levert. Stieneke luistert goed en voelt prima aan wat je zou willen. Ze denkt mee, stuurt daar waar nodig en in goed overleg komen we altijd tot mooie resultaten. Ze identificeert zich met ons als bedrijf en levert zo een belangrijke bijdrage leveren aan het versterken van onze identiteit.

Stieneke is kordaat, efficiënt, correct en vriendelijk. Een harde werker die het beste voor je wil.