Logo & huisstijl

branding

Wil jij een logo en huisstijl die je helpen bij het positioneren van je bedrijf?

Een logo en huisstijl zijn een onmisbaar onderdeel voor je bedrijf. Je branding is een eerste kennismaking van een klant met je bedrijf. Je branding moet dus naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Je hebt één kans voor een eerste indruk! Hoe zorg je nou voor een betrouwbare uitstraling en voer je dit door in al je (online) uitingen.

Ik kan je helpen met het ontwerpen van een branding die helpt bij het vergroten van je zichtbaarheid. Het logo is de basis voor je huisstijl. Daar gaan we dan ook als eerste mee aan de slag. Zonder huisstijl is je branding niet compleet. Hoe voer je het logo nou door in je communicatie, zodat je eenduidig en herkenbaar opvalt. Dat is de tweede fase van het branding traject.

Een eerste indruk maak je maar één keer

Na afloop van een brandingtraject heb jij een uniek en herkenbaar logo en weet jij hoe je jouw bedrijf zo kunt positioneren dat je zichtbaar bent en opvalt. Het brandingtraject helpt niet alleen bij een beeldmerk voor je bedrijf, maar ook hoe je deze consistent door kunt voeren in alle communicatie. Naast een logo krijg je een huisstijldocument met daarin alle informatie hoe jouw bedrijf een herkenbaar merk wordt.

Natuurlijk wil jij ook een herkenbare en eenduidige uitstraling voor je bedrijf.

Een aantal logo’s van Studio Stien: