Over mij

‘Creativiteit is zien wat iedereen ziet, maar er je eigen draai aan geven’

stienHet creëren van mooie beelden, daar word ik blij van! Een logo dat precies weergeeft wat je uit wilt stralen, een website die naadloos aansluit op je wensen, daar word ik enthousiast van. Het proces van opdracht tot het uiteindelijke resultaat is elke keer weer een feestje.

Dat start bij het inventariseren van de wensen en de eerste schetsen, waarna de ideeen op de meeste gekke momenten op komen zetten. Mijn inspiratie haal ik uit wat ik om mij heen zie. De alledaagse dingen zijn mijn grootste inspiratiebron. Het lege beeldscherm wordt gevuld en dat proces is telkens weer verrassend met een uniek eindresultaat. De eerste voorstellen gaan pas naar de klant wanneer ik zelf enthousiast ben over het resultaat en dan is het wachten in spanning of de klant er net zo enthousiast van wordt als ik. Het samen bijschaven en afwerken van de ontwerpen maken dat het ontwerp aansluit bij de klant, waardoor de samenwerking van mij met de klant zichtbaar wordt. Ik ben pas tevreden als de klant blij is met het eindresultaat!

Uiteraard kun je vrijblijvend contact met me opnemen en wie weet kan ik jouw wensen omzetten in een logo, huisstijl of ander grafische uiting!