Referenties

Een blije klant is het mooiste eindresultaat

Anouk Kanbier
Boekhandel de Rank, Kampen

Stieneke verzorgt al ons drukwerk. We zijn uitermate tevreden over het werk dat ze levert. Stieneke luistert goed en voelt prima aan wat je zou willen. Ze denkt mee, stuurt daar waar nodig en in goed overleg komen we altijd tot mooie resultaten. Ze identificeert zich met ons als bedrijf en levert zo een belangrijke bijdrage leveren aan het versterken van onze identiteit. Stieneke is kordaat, efficiënt, correct en vriendelijk. Een harde werker die het beste voor je wil.

Gerdien Moll
Haar bij Gerdien

De samenwerking met Stieneke verliep super makkelijk en snel. We zijn samen tot een prachtig eindresultaat gekomen waar ik erg blij mee ben. Vanuit mijn omgeving krijg ik ook erg enthousiaste reacties. Het logo is eenvoudig maar herkenbaar en door de kleuren krijgt het een moderne en chique uitstraling. Ik vind het mooi hoe de kleuren ook doorwerken in de flyer en visitekaartjes. Stieneke denkt goed mee in het proces en is erg ambitieus.

Reinier de Wit
Kampen and Beyond

Met Studio Stien is het fijn samenwerken. Ik vind het altijd prettig als ik persoonlijk contact heb. Studio Stien is gemakkelijk benaderbaar en geduldig! Verder is ze behulpzaam en denkt ze in oplossingen. Daarnaast is ze betrouwbaar en eerlijk. Ik ben blij met het mooie resultaat en dat voor een goede prijs.

review Albertina

Albertina Daalmeijer
Basisschool de Morgenster

Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking. Er is ontzettend veel mogelijk en er wordt heel fijn meegedacht. De inhoud hebben wij als school bedacht, maar ook daar kon Studio Stien fijn in meedenken. Met de vormgeving hebben wij ons bijna niet bemoeid. We waren meteen al heel tevreden over het uiterlijk en de overzichtelijkheid. Daarbij overtreft het misschien nog wel onze verwachtingen. We zijn al heel blij met de resultaten tot nu toe en krijgen ook hele mooie complimenten van ouders en kinderen.

Wat mag ik voor jou ontwerpen?