Creatief maatwerk

Je hebt een fantastisch idee maar weet niet hoe je dit moet vormgeven.
Of je weet precies wat je wilt, maar kunt wel wat hulp gebruiken bij de uitvoering.

Studio Stien levert maatwerk voor creatieve ideeën en projecten. Al meerdere malen mocht ik projecten ontwerpen die starten met een vrijblijvend adviesgesprek. Jij vertelt je idee en samen kijken we hoe dit idee gerealiseerd en uitgevoerd kan worden. De ruime ervaring en expertise van Studio Stien helpen om het idee concreet te maken, zodat het nog beter te realiseren is. Na een adviesgesprek laat Studio Stien haar creativiteit stromen en ontstaat er een prachtig eindproduct.

Hieronder twee voorbeelden van creatief maatwerk

Basisschool de Morgenster wilde een vernieuwd rapport aan de kinderen meegeven. Waar niet alleen maar cijfers op staan, maar waar kinderen ook kunnen laten zien wat ze de afgelopen periode gedaan hebben en hoe de persoonlijke ontwikkeling is. De Morgenster had zelf al wel wat ideeën verzameld en na een inventariserend gesprek is Studio Stien aan de slag gegaan met het vormgeven van het portfolio. Dit traject omvatte een jaar. Elk kwartaal kwam er een nieuw onderdeel bij zodat het in fases geïmplementeerd werd. Hier lees je meer over dit project.

ontwerp portfolio basisschool

Boekhandel de Rank wilde iets persoonlijks en unieks maken van de producten die zij verkopen. Rond kerst verkopen zij veel kaarsen, amber blokjes en stukjes zeep. Om deze cadeautjes net wat extra’s te geven, wilden ze labeltjes met tekst laten maken. We gingen een uurtje om de tafel en brainstormden over de teksten en het materiaal. Studio Stien had verschillende stalen van papiersoorten bij zich, wat het keuzeproces versnelde. Na een productieve brainstormsessie ging Stieneke het ontwerp maken en, zodra het naar wens was, laten produceren.