Branding voor Kampen and beyond

Reinier is een bevlogen kunsthistoricus met liefde voor de stad Kampen. Vanuit zijn kennis en ervaring is hij gestart met zijn bedrijf Kampen and beyond. Kom je ooit eens in de buurt van Kampen, dan is een stadswandeling bij Kampen and beyond een aanrader. Voor zijn bedrijf had Reinier een logo en visitekaartjes nodig. Zo kwam hij bij Studio Stien. Vanuit de doelstelling om met name ook buitenlandse toeristen naar Kampen te halen, moest het een herkenbaar logo worden. De kleuren van de Nederlandse vlag kwamen algauw naar boven. Wist je dat de kleuren van Kampen de twee onderste banen van de Nederlandse vlag zijn? Als je met de trein Kampen binnen rijdt is het eerste wat je ziet het prachtige stadsfront van Kampen met de beeldbepalende Nieuwe Toren. Het kon dan ook niet anders dan dat deze terug zou komen in het logo. Een strak, sterk en robuust logo werd het, waaronder inmiddels nog veel meer activiteiten geschaard zijn.

drukwerk kampen and beyond

Neem vooral eens een kijkje op zijn website: www.kampenandbeyond.com

Hoe dit logo tot stand is gekomen en welke stappen tijdens dat proces doorlopen zijn, is mooi te zien in het filmpje via onderstaande link:

Video logo ontwikkeling Kampen and beyond

Reinier de Wit over de samenwerking met Studio Stien

Met Studio Stien is het fijn samenwerken. Ik vind het altijd prettig als ik persoonlijk contact heb. Studio Stien is gemakkelijk benaderbaar en geduldig! Verder is ze behulpzaam en denkt ze in oplossingen. Daarnaast is ze betrouwbaar en eerlijk. Ik ben blij met het mooie resultaat en dat voor een goede prijs.