Branding kapper Haar bij Gerdien

Gerdien zet, na jaren werkzaam te zijn geweest in het kappersvak, de stap om voor zichzelf te beginnen. Om haar bedrijf goed neer te kunnen zetten heeft ze een herkenbare en eenduidige uitstraling nodig. Zo komt ze bij Studio Stien terecht.

Logo – visitekaartje – flyer

We beginnen met een brainstormsessie en we denken samen na over hoe ze haar bedrijf zichtbaar kan maken. Wat maakt haar bedrijf uniek en welke uitstraling hoort daarbij. Tijdens dit gesprek zetten we ook een tijdspad uit. Na deze inventarisatie starten we met het ontwerpen van een logo. Eenvoudig maar stijlvol moest het worden met de kleuren goud en taupe. De volgende stap was het logo uitbreiden naar een huisstijl. De hexagonvorm werd de basis voor de huisstijl. Dit zie je terug in vlakverdeling en lijnwerk. Door dit consequent te gebruiken in het drukwerk en online uitingen, wordt dat het beeldmerk voor Gerdien.

branding kapster

Gerdien over het eindresultaat

De samenwerking met Stieneke verliep super makkelijk en snel. We zijn samen tot een prachtig eindresultaat gekomen waar ik erg blij mee ben. Vanuit mijn omgeving krijg ik ook erg enthousiaste reacties. Het logo is eenvoudig maar herkenbaar en door de kleuren krijgt het een moderne en chique uitstraling. Ik vind het mooi hoe de kleuren ook doorwerken in de flyer en visitekaartjes. Stieneke denkt goed mee in het proces en is erg ambitieus.

branding kapper

branding kapper
huisstijl kapper