Gratis bureaublad

Een nieuw jaar ligt voor ons. Een jaar waarin ik weer flink aan de slag ga met volop inspiratie en nieuwe ideeën. Mijn eerste nieuwe idee heeft met deze blog te maken.

Al een tijdje ben ik aan het nadenken over een leuke give-away. Iets waar je blij van wordt en wat ik digitaal met jullie kan delen. Leuke labels om aan cadeautjes te hangen, een boekenlegger die je zelf moet printen, of een leuk patroon wat je kunt printen om als inpakpapier te gebruiken. Allemaal leuke ideeën, maar het was het allemaal net niet. Of… voor nu niet. Wie weet maak ik ooit nog eens één van bovenstaande producten. (Mocht je er belang bij hebben, laat het me vooral weten via de social media of het contactformulier, dan komt het er vast sneller!)

Maar wat dan wel…

Voor een opdracht was ik wat aan het brainstormen en de laptop stond open. Al starend viel mijn oog op het bureaublad, het saaie bureaublad met het merk van de laptop groot in beeld. Erg inspiratieloos en vooral erg saai. Inspiratie vind ik overal om me heen en het saaie bureaublad was voor dat moment mijn inspiratiebron. Een nieuw idee was geboren. Ik ga een leuk bureaublad maken. En waarom zou ik dat alleen voor mezelf doen, dat kan ik delen met jullie en zo jullie begin van de dag of tussen de werkzaamheden door jullie dag opleuken. Er volgden een paar leuke uren met het ontwerpen van het bureaublad (de opdracht heb ik op een later tijdstip afgemaakt) en hieronder vind je het resultaat. Het gratis bureaublad is te gebruiken voor het eerste kwartaal van dit jaar en eind maart zal ik een nieuw bureaublad op mijn website zetten. Voor dit jaar zal ik elk kwartaal een nieuw bureaublad ontwerpen die gratis te downloaden zijn. Mocht je automatisch een nieuw bureaublad willen ontvangen per mail, stuur dan je gegevens door dit formulier in te vullen.
Veel plezier met het bureaublad en ik hoop dat het je regelmatig een glimlach op je gezicht mag geven!

gratis bureaublad

2 Reacties so far:

  1. Gerjanne Hacquebord - van Wilsum schreef:

    Hoi!

    Ik was op je site aan het zoeken of er nog zo’n leuke nieuw bureaublad te downloaden viel. Ik kan het niet vinden, heb je ze nog in de aanbieding, want ik vind z erg leuk…

    Groeten,
    Gerjanne Hacquebord