Verjaardagskalender op klembord

Na maanden hard werken… is de verjaardagskalender op klembord eindelijk verkrijgbaar!

Al jaren had ik de wens om een mooie verjaardagskalender met Bijbelteksten te maken. Ik kon nooit dé verjaardagskalender vinden, dus had ik er geen. Daar is nu verandering in gekomen. En er is keuze… uit maar liefst 2 verschillende varianten. Beide kalenders hebben dezelfde ruime schrijfruimte, zodat je meerdere namen kwijt kunt op één datum. De kalender is dubbelzijdig bedrukt (ook aan het milieu wordt gedacht) op extra stevig papier, zodat het niet doorschijnt. Door het klembord is het heel eenvoudig om van maand te wisselen.

Zwart/wit met goud accenten

Tijdloos en hip is de zwart/witte verjaardagskalender met gouden accenten. Elke maand heeft de kalender een andere Bijbeltekst, passend bij het thema: ‘Vier het leven’. Ook het ontwerp is elke maand anders, waardoor het een afwisselend geheel is geworden. Kijk zelf maar!

Verjaardagskalender zwartgoud   Verjaardagskalender januari   Verjaardagskalender Augustus

Pastelkleuren met patroon

De tweede kalender heeft pastelkleurige kalenderbladen met een hip patroon. Ook deze kalender heeft elke maand een andere Bijbeltekst en lekker veel schrijfruimte. Per maand een mooie pastelkleur met een ander patroon, waardoor het een afwisselende kalender is geworden!

Verjaardagskalender kleur   Verjaardagskalender pastel   Verjaardagskalender kleur

De kalenders zijn te bestellen bij mij, of te verkrijgen in de Christelijke boekwinkels.

Welke kalender vind jij het mooist?

Reacties zijn gesloten.