Nieuw bureaublad

Het 4de kwartaal is aangebroken. Een kwartaal waarin we onze huizen weer intrekken na een, hopelijk, heerlijke zomer buiten. We gaan de tijd van de kaarsjes, haardvuur en gezellige avonden weer tegemoet. Juist in deze maanden is het zo leuk om post te ontvangen. Een kaartje op de mat brengt een lach op je gezicht, en is een klein stukje geluk in de dag. Het is een kleine moeite om een kaartje te versturen, maar het kan een grootste uitwerking hebben. Doe je mee… de komende maanden minimaal een kaartje per week versturen? Ik heb vandaag m’n eerste kaartje van dit kwartaal op de post gedaan. Met veel plezier heb ik het kaartje uitgezocht, geschreven en in de brievenbus gestopt. Het stukje ‘aan-dacht’ maakt echte post zo leuk.

Daarom nu ook een bureaublad dat je helpt herinneren aan het sturen van een kaartje. Download het via onderstaande knop.

Veel plezier ermee! En… hou mijn website of Facebookpagina in de gaten, want binnenkort volgt er iets in het verlengde van dit bureuablad. Wat dat is, blijft nog even een verrassing. Binnenkort meer…

bureaublad thumb

Reacties zijn gesloten.