nieuwe journals in de winkel

Na een heerlijke vakantie zijn we inmiddels in het najaar beland. De regen tikt tegen de ramen en de wind blaast door de bomen. De kerstproducten worden op dit moment geproduceerd, daarvan meer in een latere blog. Nu eerst de producten die de afgelopen weken zijn verschenen en inmiddels in de winkels liggen.

Omdat ik nooit genoeg journals heb en christelijke journals al helemaal moeilijk te vinden zijn, ben ik ze zelf gaan maken. Heerlijk om gedachten, herinneringen en mooie quotes of Bijbelteksten in op te schrijven. Er zijn 6 verschillende ontwerpen in elke een andere stijl. Zodat er altijd wel eentje bij je past! Welke vind jij het leukst?

journal-dankbaar journal-sela journal-geloof hoop liefde journal-vertrouw jrounal-vrolijk hart journal-je bent geliefd

De journals zijn ontworpen door Studio Stien en gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een eerlijk product dus! Elke journal heeft een handig elastiek om het boekje dicht te houden en een opbergvakje waar 2 kaartjes in zitten, om weg te geven of op te hangen. De journals zijn verkrijgbaar in de Christelijke boekwinkels of te bestellen bij mij.

journal journal met kaartjes journal open

Welke journal vind jij het leukst?

2 Reacties so far:

  1. Jannemieke schreef:

    Die met de vogel! En geloof-hoop-liefde.
    Ik denk dat ik daar wel één of meer van wil bestellen!