Groeipapier cadeautje

De laatste maanden ben ik druk geweest met het ontwerpen van producten voor de Christelijke sector. Binnenkort zullen de eerste producten te koop zijn, hier hoop ik volgende week een blog aan te wijden. Vandaag wil ik vast één product eruit lichten.

Het eind van het schooljaar is in zicht en dan wordt het weer tijd om na te denken over een cadeautje voor de juf of meester. Om ze te bedanken voor het schooljaar. Met 3 kinderen, waarvan er 2 naar school gaan, is het voor mij ook een terugkerend iets. Dit jaar ben ik er erg op tijd bij en geef ik de juffen iets van eigen ontwerp. Een zogeheten groeicadeautje, op het moment helemaal hip met alle moestuinperikelen en doe-het-zelfpakketjes.

juffencadeautje    groeipapier zakjes    cadeautje juf meester

Het ziet er leuk uit, maar wat het is…?

In het zakje zit wat grond en het papier, waar de tekst op gedrukt is, bevat bloemzaadjes. Wanneer je het papiertje nat maakt en met wat grond bedekt, groeien er na een poosje heuse veldbloemen. Een echt groeicadeautje dus. Ik heb 2 verschillende ontwerpen gemaakt. ‘… bedankt dat je me hielp groeien’ en ‘… bedankt voor het fijne jaar’. Uiteraard in een juf en meester variant.

Vind je dit nou een superleuk en origineel cadeautje, het is mogelijk om kant en klare zakjes bij me te bestellen. Ik maak ze graag voor je klaar en stuur ze (optioneel) naar je op. Je kunt de bestelling plaatsen via het contactformulier op deze site, als je daarin aangeeft hoeveel exemplaren je wilt, en of je het op wilt halen in Kampen of dat ik het moet versturen, dan zal ik je de prijzen toesturen. Aangezien ik geen grote voorraden heb en ik werk op bestelling zal het een dag of 4 (nadat je besteld hebt) duren, voordat de zakjes klaar zijn.

Ik ben erg benieuwd wat je van dit cadeautje vind.
Laat het eens weten in een reactie onderaan deze pagina!

17 Reacties so far:

 1. Ienske schreef:

  Ziet er superleuk uit! Ook voor de juffen van het kdv vind ik dit erg leuk! Ik denk dat ik dit voor de leidsterdag wil geven. De verjaardagen van de kids duren nog zo lang! Dus…in september mag je er een stuk of 7/8 maken….als je wil en kan natuurlijk!

 2. Jannemieke schreef:

  Ha Stieneke, ziet er superleuk uit!!
  Misschien heb ik wel belangstelling, als de prijs acceptabel is. Hoe duur zijn ze?
  Groet Jannemieke

 3. Ria van Doorn schreef:

  Hoi Stieneke
  Wij vinden ze erg leuk. Do neemt binnenkort afscheid van de basis school en van haar juf,waarvan ze 4 jaar lang les gehad heeft en daarom vinden wij die met de tekst Lieve juf bedankt dat je me hielp groeien wel erg mooi.

 4. Johanna Lindhout schreef:

  Hoi Stieneke, ik wil er wel graag twee. Ziet er leuk uit!

 5. Geerling schreef:

  Hoi Stieneke, wat kosten de zakjes? Ik zou er eventueel graag 3 willen bestellen met de tekst bedankt dat u met liet groeien.

  Groeten Gerlinde

 6. Daniëlle schreef:

  Hoeveel kosten de zakjes?

 7. Eliska schreef:

  Hoi Stieneke,
  Ik zou graag 3 zakjes willen bestellen met de tekst “Lieve juf bedankt dat je me hielp groeien.” Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn.
  Groet,
  Eliska

 8. Simone schreef:

  Super leuk die zakjes. Net als mijn voorgangers wil ik graag weten wat ze kosten.
  Groetjes, Simone

 9. Maaike Edens schreef:

  Super leuk deze zakjes! Ik zou er wel 5 willen en ze verzonden willen hebben. Wat zou dat kosten? Hoor het graag en alvast bedankt!
  Maaike

 10. Natascha schreef:

  Hallo,
  Ik heb interesse in 2 en wellicht 5 zakjes. Kun je me meer informatie sturen?
  Groetjes Natascha

 11. Corahni Prins schreef:

  Hallo, ik vind deze zakjes erg leuk.
  Ik zou graag horen wat het kost inclusief verzenden. Ik heb ‘maar’ twee zakjes nodig voor de juffen.