Zomers bureaublad

Het tweede kwartaal is voorbij gevlogen, ineens is het zomer. Hoewel het aan het weer niet heel goed te merken is. We zitten in de laatste etappe op weg naar de vakantie. De laatste weken ben ik druk geweest met verschillende boekomslagen en zijn mijn producten te koop in de boekwinkel. In een eerder blog had ik er al iets over gemeld en ik had geschreven dat ik op korte termijn meer zou laten zien. Hier ben ik nog niet aan toe gekomen, en dit ga ik opschuiven tot na de vakantie. Dan koppel ik er meteen een leuke winactie aan vast. Beloofd!!

Bij een nieuw kwartaal hoort natuurlijk ook een nieuw bureaublad. Hieronder is een zomers bureaublad te downloaden met een passende tekst.

Geniet van dit moment, want dit moment is je leven

Genieten van dit moment is leven met échte aandacht. Je bewust zijn van het moment, je omgeving, de mensen om je heen. Ik zou deze tekst vaker moeten zien. Want hoe vaak glipt de tijd niet door m’n vingers heen en besef ik aan het eind van de dag dat ik alleen maar aan het hollen ben geweest. Zonder écht stil te staan bij het moment. Ik hoop dat dit bureaublad je net zo inspireert en dat je ten volle kan genieten van je leven!

zomers bureaublad

Reacties zijn gesloten.