Diensten

dienst-logo-huisstijl

Logo en huisstijlontwerp

Een logo en huisstijl zijn vaak de eerste indruk naar je klanten toe. Dan wil je dat dit goed aansluit bij wat je uit wilt stralen met je bedrijf. Een goed doordacht logo met bijpassende huisstijl is dan ook onmisbaar voor je bedrijf. Hoe zit het met jouw logo en huisstijl? Ik denk graag met je mee over een passende, betrouwbare uitstraling en kan je wensen vertalen naar het perfecte logo. Eerder ben ik niet tevreden. Ook eens sparren over de uitstraling van je bedrijf?

dienst-webdesign-realisatie

Webdesign en realisatie

Een duidelijke website met aandacht voor detail? Studio Stien kan daarbij helpen met een uniek ontwerp dat aansluit bij jouw wensen. Van ontwerp tot lancering zit je goed bij Studio Stien. De website wordt gebouwd in WordPress, waardoor je heel gemakkelijk zelf je website kunt beheren en onderhouden. Uiteraard wordt je website zo gebouwd dat deze goed functioneert op alle schermformaten en in de verschillende browsers. Ook een unieke website nodig?

dienst-print-en-drukwerk

Print en drukwerk

Of het nou gaat om een flyer, advertentie of brochure, ook voor het print en drukwerk kun je terecht bij Studio Stien. Ik zorg niet alleen voor mooie ontwerpen en passende drukvormen. Ik kan ook de levering van het drukwerk verzorgen. Zodat je zeker weet dat het drukwerk voor een eerlijke prijs, technisch perfect en op tijd geleverd wordt. Ik ben tenslotte pas tevreden als jij dat bent. Hoe kan ik jou van dienst zijn?

dienst-boekomslag-magazines

Boeken en magazines

De leeservaring van een boek begint bij het omslag. Een boekomslag moet prikkelen, de aandacht trekken en de inhoud van het boek vertegenwoordigen. En het liefst moet het boek ook nog opvallen in de winkel, zodat een potentiele koper verleidt wordt het boek aan te schaffen. Deze uitdaging gaat Studio Stien graag aan en elk omslag word met aandacht ontworpen. De wens van de uitgever staat centraal en ik ben pas tevreden wanneer de uitgever dat is.